یکشنبه 9 اردیبهشت 1403  

شرح وظایف

معرفی اداره تغذیه :.


حفظ سلامت و بهداشت غذای دانشجویان از مهم ترین اهداف مدیریت امور دانشجویی می باشد، لذا به این منظور اداره تغذیه عهده دار مسئولیت نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت و بهداشتی و نیز رزرو و توزیع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاهها از طریق
 سیستم اتوماسیون تغذیه می باشد.



شرح وظایف کارشناس تغذیه :

  1. نظارت بر تهیه به موقع مواد اولیه، طبخ غذا و توزیع آن در سلف سرویسها و خوابگاههای دانشگاه.
  2. نظارت برتامین تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا.
  3. برگزاری مناقصه وانتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا.
  4. تدوین برنامه غذایی مناسب باتوجه به فصول سال و برآورده سازی نیازهای تغذیه ای دانشجویان از نظر میزان کالری، پروتئین، کربوهیدارت، چربی و ریزمغذی های لازم و استانداردسازی آن تحت نظر کارشناس تغذیه با لحاظ امکانات دانشگاه و نظارت بر اجرای برنامه غذایی.
  5. تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها.
  6. نظارت و کنترل دقیق بر میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده(براساس برندهای اعلام شده).
  7. نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار در آشپزخانه .
  8. نظارت و رسیدگی مستمربر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا(آشپزخانه وسلف سرویس ها).
  9. نظارت درتهیه و ارائه کارت بهداشتی و گواهی آموزشی پرسنل دخیل در امر تهیه و طبخ غذا ( نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه ).
  10. کنترل بهداشت موادغذایی و تاریخ تولید و انقضاء آنها در تمامی مراحل تهیه غذا اعم از خرید موادغذایی استاندارد، نگهداری، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا.