سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1403
EOC
1401/2/26 دوشنبه
کشور ما ایران از جمله کشورهایی است که همواره در معرض بروز حوادث و بلایایی طبیعی مانند: زلزله، سیل و... میباشد.

اقدامات پیشگیرانه در راستای کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از حوادث و بلایا، همواره در  نظر مسئولین بوده است.

در این راستا، پیش بینی و ایجاد امکانات بهداشتی و درمانی مناسب باعث کاهش آسیب های روانی جسمی و نیز کاهش مرگ ومیر ناشی از حوادث و سوانح که از اهداف مهم نظام سلامت کشور میباشد، میگردد.

هدف کلی تشکیل EOC

ایجاد سامانه و بسترهای لازم سیستم ثبت اطلاعات هشدار سریع، هدایت، هماهنگی و راهبردی عملیات بحران میباشد.

اهداف اختصاصی

-   ایجاد بانکهای اطلاعاتی نیروهای متخصص، تیم های عملیاتی، مسئولین ستاد حوادث غیرمترقبه و آمبولانس های فعال

-   معرفی فرمانده ارشد عملیات بحران در استان

-   معرفی فرماندهان تیمهای عملیاتی بهداشت- درمان،خدمات- پشتیبانی،ترابری،حراست در دانشگاه