1398/5/12 شنبه
ارائه خدمات پزشکی به بیش از 110 هزار نفر در مراکز شهری و روستایی آبادان
سرپرست مرکز بهداشت آبادان از ارائه خدمات پزشکی به بیش از110 هزار نفر در مراکز شهری و روستایی آبادان از فروردین تا پایان تیر ماه سالجاری خبر داد.

جعفر ربیحاوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان با اعلام اینکه اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکرد سلامتمحور و توجه به همه ابعاد سلامتی ضمن ارتقای سلامتی فرد، خانواده و اجتماع مقدمات عدالت در نظام سلامت را فراهم می‌آورد افزود: در حال حاضر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهرهای زیر 20هزار نفر شهرستان، شامل اروندکنار و چوئبده طرح پزشک خانواده پزشک و تیم سلامت مشغول ارائه خدمات به همشهریان هستند.

وی یادآور شد: خدمات پزشکی ارائه شده شامل اقدامات درمانی سرپایی، تجویز داروهای لازم و انجام آزمایشات تشخیص طبی، درخواست مشاوره و پیگیری مراقبت‌های انجام‌شده یا قابل انجام برای جمعیت تحت پوشش است که در این راستا همه مراکز روستایی به داروخانه‌هایی با حداقل 436 قلم داروهای موظفی مجهز شده‌اند.

وی گفت: نمونه‌های تشخیص طبی در مرحله اول ویزیت با فرانشیز 15درصدی جهت صاحبان دفترچه‌های بیمه سلامت روستایی انجام و نمونه‌گیری در مراکز روستایی صورت می‌پذیرد که این خدمات در همین فاصله زمانی برای 3هزار و 257 نفر و 24 هزار مورد آزمایش بوده است.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان با اشاره به اینکه 21 پزشک عمومی در 11 مرکز روستایی فعالیت دارند و جمعیت شهری آبادان نیز از خدمات ویزیت سرپایی پزشک در 10 مرکز خدمات جامع سلامت شهری بهره می‌برند، گفت: مراکز روستایی ولیعصر (عج) کوت شنوف و شهری قدس چویبده به صورت شبانه‌روزی و سایر مراکز در ساعات اداری مشغول ارائه خدمت بوده و خدمات ارائه شده به مراجعین در پرونده الکترونیک سلامت آنها ثبت و به صورت محرمانه نگه‌داری می‌شود.

وی با یادآوری این نکته که ارائه خدمات مختلف سلامت عموما به صورت رایگان و یا با فرانشیزهای بسیار اندک صورت می‌پذیرد از همشهریان خواست هرگونه مشکل را از طریق سامانه تلفنی 190 به اطلاع سیستم نظارتی برسانند.

تعداد بازديد اين صفحه: 69948
تعداد بازديد کنندگان سايت: 18186346 تعداد بازديد زيرپورتال: 181356 اين زيرپورتال امروز: 187 سایت در امروز: 15899 اين صفحه امروز: 49