اخبار و رویدادهای مهم

انتصاب سرپرست شبکه بهداشت و درمان شادگان

1403/2/17 دوشنبه

با ابلاغ رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان، توفیق عنافجه به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شادگان منصوب شد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، در متن پیام دکتر سید محمد محمدی خطاب به عنافجه آمده است: با توجه به سوابق و تجارب ارزنده شما، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شادگان منصوب می‌شوید، امید است با استعانت از الطاف بیکران خداوند تبارک و تعالی و با برنامه‌ریزی صحیح، تدوین راهکارهای منطقی و با استفاده از خردجمعی، بکارگیری ظرفیت‌های اجتماعی و مشارکت‌های بین‌بخشی، در پیشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت خدمتگذار و پیشبرد اهداف دانشگاه در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت به امت شهیدپرور منطقه، موفق و موید باشید.

پیش از این دکتر نوراله طاهری به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان حضور داشت.

آرشیو
كلمات كليدي :انتصاب سرپرست شبکه بهداشت و درمان شادگانتوفیق عنافجهدکتر نوراله طاهری
تعداد بازديد پورتال: 15146141
آخرين ويرايش صفحه