اخبار و رویدادهای مهم

تشکیل کمپین مراقبتی و آموزشی بهداشتی سالمندان در آبادان

1403/2/16 یکشنبه

سرپرست مرکز بهداشت آبادان از تشکیل کمپین آموزشی و مراقبت‌های بهداشتی در مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان خبر داد.

دکتر روح الله شکری در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: با توجه به اینکه بالغ بر 8 درصد جمعیت شهرستان آبادان را افراد بالای 60 سال  تشکیل می‌دهد که این مهم حاکی از روند رو به سالمندی جمعیت است و با توجه به نقش این افراد در زندگی خانوادگی، بعنوان گنجینه‌های انتقال تجارب و دانش هستند، لذا توجه به سلامت آنها یکی از اهداف مهم مرکز بهداشت است.
وی افزود: در این راستا مراقبت‌های بهداشتی (اندازه‌گیری قد و وزن، FBS ، Chol، مشاوره تغذیه و سلامت روان) ویزیت پزشک و آموزش‌های بهداشتی لازم توسط مراقبین سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه‌‎ها و خانه‌های بهداشت بصورت کاملا رایگان ارائه می‌شود.
این مقام مسئول در حوزه سلامت گفت: از همشهریان عزیز (به ویژه سالمندان و خانواده‌ها) به منظور شرکت در این فراخوان مراقبتی، در همه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی دعوت بعمل می‌آید.
آرشیو
كلمات كليدي :تشکیل کمپین مراقبتی و آموزشی بهداشتی سالمندانمرکز بهداشت آبادانمراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی
تعداد بازديد اين صفحه: 13520348
تعداد بازديد پورتال: 15141236