اخبار و رویدادهای مهم

معارفه سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان خرمشهر

1402/12/23 چهارشنبه

آیین معارفه دکتر سید مهدی حسینی سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان خرمشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، در آیین معارفه سرپرست جدید مدیریت شبکه بهداشت و درمان خرمشهر، دکتر اسمعیل ویسی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی آبادان و جمعی از مدیران و مسئولان شبکه بهداشت و درمان خرمشهر حضور داشتند.

در متن ابلاغ دکتر سید محمد محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خطاب به دکتر حسینی آمده است: «با عنایت به تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمشهر منصوب می‌شوید امید است با استعانت از الطاف بیکران خداوند تبارک و تعالی با برنامه‌ریزی صحیح، تدوین راهکارهای منطقی و با استفاده از خردجمعی، به‌کارگیری ظرفیتهای اجتماعی و مشارکت‌های بین‌بخشی در پیشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت خدمتگزار و پیشبرد اهداف دانشگاه در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت به امت شهیدپرور منطقه موفق و موید باشید».

همچنین در این مراسم از زحمات و خدمات دکتر قاسم کریمی، مدیر پیشین این شبکه قدردانی شد.
آرشیو
كلمات كليدي :آیین معارفهدانشگاه علوم پزشکی آبادانشبکه بهداشت و درمان