اخبار و رویدادهای مهم

پلمپ یک مرکز غیر مجاز حوزه سلامت در آبادان

1402/12/23 چهارشنبه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان از پلمپ یک مرکز غیر مجاز کاشت مو در آبادان خبر داد.

دکتر سید محمد صالحی بهبهانی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد: با تلاش و پیگیری نامحسوس کارشناسان اداره نظارت بر درمان این معاونت، یک مرکز غیر مجاز کاشت مو در منزل مسکونی بدلیل دخالت افراد فاقد صلاحیت علمی در امور درمان شناسایی شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: این مرکز غیرمجاز پس از طی مراحل قانونی با دستور مقام قضائی و با حضور نماینده اداره اماکن نیروی انتظامی شهرستان آبادان و امور حقوقی دانشگاه بسته شد و وسایل، تجهیزات موجود ضبط و مباشران آن به مراجع قضایی معرفی شدند.

آرشیو
كلمات كليدي :پلمپ یک مرکز غیر مجاز حوزه سلامتدانشگاه علوم پزشکی آباداناداره اماکن نیروی انتظامی شهرستان آبادانمرکز غیر مجاز کاشت مو
تعداد بازديد پورتال: 14998636
آخرين ويرايش صفحه