اخبار و رویدادهای مهم

انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه علوم پزشکی آبادان و مرکز تحقیقات سلامت کشور

1402/12/18 جمعه

منظور برگزاری همایش سلامت دفاعی کشور تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه علوم پزشکی آبادان و مرکز تحقیقات سلامت کشور به امضا رسید‌.

دکتر جلیل عرب خردمند، مسئول مرکز تحقیقات سلامت دفاعی موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس کشور عصر امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد: این تفاهم‌نامه با حضور دکتر پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به امضا رسید.
وی اضافه کرد: با توجه به این تفاهم قرار بر این شد که به‌ صورت سالیانه در دهه ابتدایی اسفند شاهد برگزاری همایش سلامت دفاعی کشور در جنوب غرب خوزستان باشیم.
دکتر عرب خردمند ادامه داد: با توجه به اینکه ۶اسفند سالگرد بمباران بیمارستان صحرایی خاتم‌الانبیا و شهادت شهیدان دکتر رهنمون و خداپرست و ۸اسفند نیز سالروز جنایت دیگر حوزه سلامت یعنی بمباران شیمیایی بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) است، دهه ابتدایی آخرین ماه سال برای برگزاری همایش یادشده انتخاب شده است.
وی بیان کرد: همچنین مقرر شد که سال آینده در روزهای یکم تا سوم اسفندماه شاهد برگزاری همایش ملی سلامت دفاعی کشور باشیم.
این مقام مسئول حوزه سلامت تصریح کرد: اگر تا سال آینده شرایط برگزاری بیمارستان صحرایی علی ابن ابیطالب مهیا شد همایش را در این محل برگزار خواهیم کرد و در غیر این صورت در بیمارستان امام حسین میزبان این رویداد خواهد بود.
وی گفت: از دانشجویان و محققان این حوزه می‌خواهیم که مقالات خود را برای داوری در همایش مذکور آماده نمایند.
آرشیو
كلمات كليدي :دانشگاه علوم پزشکی آبادانمرکز تحقیقات سلامت کشوردکتر جلیل عرب خردمند
تعداد بازديد پورتال: 14998902
آخرين ويرايش صفحه