روز شنبه تاریخ 15/2/97 جلسه بررسی درآمدها و کسورات و نحوی پرداخت اضافه کار و کارانه به کارکنان و پزشکان بیمارستانها ، در دفتر معاون محترم توسعه مدیریت و منابع با حضور معاون محترم درمان جناب آقای دکتر جانبی و مدیران محترم ،مالی و بودجه و مدیران بیمارستانهای تابعه روسا و کارشناسان مالی واحدها و ستاد دانشکده برگزار گردید . در این جلسه ابتدا  جناب آقای دکتر طاهری معاون محترم توسعه مدیریت و منابع  ضمن خیر مقدم به حضار، از  کلیه مسئولین ستادی و بیمارستان خواستند که پیگیر مطالبات از سازمانهای بیمه طرف قرارداد باشند ضمناً درجهت افزایش درآمد و کاهش کسورات تلاش نمایند.گزارشات مقایسه ای درآمد و کسورات مربوط به سالهای 95 و96 که از سوی مدیران مالی و بودجه ارائه شده بود مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت.درپایان جلسه ،جناب آقای دکتر طاهری  با اعطای لوح تقدیر از زحمات مدیرداخلی بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان جناب آقای عارف مزدی تشکر و قدردانی نمودند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 111806090 تعداد بازديد زيرپورتال: 1375865 اين زيرپورتال امروز: 2324 سایت در امروز: 74504 اين صفحه امروز: 63