بازدید هیئت بورد تخصصی فوریت های پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور جناب آقای دکتر رحمتی ( هیئت علمی  دانشگاه علوم پزشکی شیرارز) و سرکار خانم دکتر یعقوبی ( هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهد در تاریخ 20 لغایت 21 دیماه سالجاری انجام پذیرفت. هدف از این بازدید بررسی ساختار آموزشی و توانمندی دانشکده علوم پزشکی آبادان در راستای تصویب رشته کاردانی فوریت های پزشکی بود. پس از برگزاری جلسه در دفتر معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی ، با حضور معاون محترم آموزشی، ریاست دانشکده و مدیرگروه پرستاری از بیمارستان های طالقانی و بیمارستان امام خمینی بازدید بعمل آمد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110018511 تعداد بازديد زيرپورتال: 758025 اين زيرپورتال امروز: 208 سایت در امروز: 38101 اين صفحه امروز: 10