مسئول اداره  مشاوره  و سلامت روان از برگزاری نشست این اداره با خانواده های دانشجویان جدیدالورود در روز یکشنبه مورخ4/7/95 و سه شنبه 6/7/ 95و چهارشنبه 7/7/95خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا از آبادان مدرس این نشست، خانم محمودی( روانشناس) و خانم دکتر سپنج نیا( روانپزشک) بودند که ساعتی را به صحبت در مورد وضعیت کنونی دانشجویان جدیدالورود در رشته های پرستاری و پیراپزشکی، مسئولیتهای والدین در مقابل مسائل تحصیلی، ارتباطی و دوستیهای دانشجویی، عاطفی و شکستهای عشقی، استفاده دانشجو از راهکارهای هیجان مدار به علت عدم آشنایی در حیطه دانشگاه، علائم شکستهای عاطفی و استیگما نسبت به حضور نزد روانشناس و روانپزشک و ارتباط با اساتید مشاور پرداختند. خانواده ها نیز تجربیات خود را در زمینه های ذکر شده عنوان کردند.
عكس هاي مرتبط :

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110115817 تعداد بازديد زيرپورتال: 790242 اين زيرپورتال امروز: 3994 سایت در امروز: 135407 اين صفحه امروز: 33