کار نام نویسی از پذیرفته شدگان در دانشگاه علوم پزشکی آبادان صبح امروز آغاز شد
به گزارش خبرنگار وب دا از آبادان دانشگاه علوم پزشکی آبادان صبح امروز با شور و حرارت بالا میزبان پذیرفته شدگان در این دانشگاه و خانواده هایشان بود. این برنامه در حالی اجرا شد که نزدیک به 80 نفر متقاضی ثبت نام در رشته پرستاری از ابتدای صبح با در دست داشتن مدارک مورد نیاز جهت نام نویسی، گرفتن خوابگاه و کارت تغذیه وارد ساختمان معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی شدند.
شایان ذکر است که از همان ابتدای کار، پرسنل معاونت با لباس متحد الشکل و با نظم بالا پذیرای متقاضیان و خانواده هایشان بودند و ضمن پذیرایی به صرف چای و شربت و شیرنی، نهار را نیز به صورت دو منویی و رایگان در اختیار این دوستان قرار دادند.
لازم به ذکر است که این روال تا دو روز دیگر نیز ادامه خواهد داشت.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110090655 تعداد بازديد زيرپورتال: 789429 اين زيرپورتال امروز: 3181 سایت در امروز: 110245 اين صفحه امروز: 30