نمایندگان اعزامی از سوی وزارت بهداشت از قسمت های مختلف معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار وب دا از آبادان: دیروز ساختمان معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی پذیرای بازرسین وزارت بهداشت بود.
در این بازدید ابتدا قائم مقام وزیر بهداشت از مدیریت آموزشی معاونت مذکور دیدن کرد، دکتر امامی رضوی قائم  دراین بازدید از آزمایشگاه ها، مرکز مهارت های بالینی و سالن تشریح بازدید به عمل آورد.
وی بعد از دیدار و جلسه با دکتر ساسان قربانی مدیر آموزشی واحد، عملکرد این مدیریت را بسیار مطلوب و در خور توجه بیان کرد.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت دومین بازرس معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی بود، دکتر بحر العلوم از مدیریت دانشجویی و فرهنگی بازدید به عمل آورد. وی بعد از دیدن خوابگاه ها، سلف سرویس، نمازخانه واحد و سایر امکانات مدیریت مذکور با دکتر سید عابدین حسینی مدیر دانشجویی و فرهنگی واحد و پرسنل مدیریت مذکور دیدار و جلسه داشت، وی میزان موفقیت این مدیریت را بسیار بالا دانست و روزهای خوبی را برای دانشجویان در آبادان ترسیم کرد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110055676 تعداد بازديد زيرپورتال: 788282 اين زيرپورتال امروز: 2034 سایت در امروز: 75266 اين صفحه امروز: 24