نشست کارشناسان نشریات دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر محمد رضا فراهانی معاون فرهنگی، دانشجویی  وزارت بهداشت  دردانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
  دکتر فراهانی کسب عناوین برتر دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی در جشنواره های مختلف از جمله تیتر را نشانه برتری  نشریات و رسانه  وزارت بهداشت از وزارت علوم و دانشگاه آزاد دانست.
در این گرده همایی سه روزه چهار تن از مدیران مسئول نشریات دانشکده علوم پزشکی آبادان و یداله طاهری کارشناس نشریات دانشکده حظور داشتند،،شایان ذکر است که کارگاه های آموزشی فشرده: پخش فیلم،بازدید از موزه کاخ سعدآباد،مناظره،از برنامه های این نشست چند روزه بود.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110057983 تعداد بازديد زيرپورتال: 788363 اين زيرپورتال امروز: 2115 سایت در امروز: 77573 اين صفحه امروز: 25