نتایج دومین نظرسنجی اتوماسیونی واحد تغذیه معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی آبادان که از تاریخ 2/4/95 لغایت 12/4/95 برگزار شده بود؛ صبح امروز اعلام شد.
مدیر امور دانشجویی و فرهنگی صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار وب دا در آبادان گفت: این نظر سنجی به صورت اتوماسیونی انجام و سوالات نظرسنجی در صحفه شخصی هر دانشجو بارگذاری شده بود که باتوجه به اختیاری بودن شرکت در نظرسنجی تعداد 248 نفر از دانشجویان در این نظرسنجی شرکت کرده اند.
دکتر سید عابدین حسینی با اشاره به نتایج نظرسنجی افزود: صبح امروز با تلاش همکاران واحد تغذیه، نتایج نظرسنجی اعلام شد که براساس آن؛ میزان رضایت مندی دانشجویان از کیفیت غذای سلف سرویس دانشجویی 84% بوده است.
ایشان در ادامه اظهار کرد: میزان رضایت دانشجویان از عملکرد واحد تغذیه معاونت آموزشی 92% بوده است.
وی با اشاره به 4 منویی شدن وعده صبحانه و 2 منویی شدن وعده های ناهار و شام دانشجویی در ترم دوم سال تحصیلی 94-95 گفت: رضایت مندی دانشجویان از اجرای طرح چند منویی در این نظرسنجی 99% بوده است.
این عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان در پایان ضمن ابراز مراتب تشکر و قدردانی از زحمات همکاران شاغل در واحد تغذیه افزود: امیدوارم این روند رو به رشد در واحد تغذیه در سال تحصیلی آینده با مشارکت دانشجویان ادامه یابد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110075184 تعداد بازديد زيرپورتال: 788915 اين زيرپورتال امروز: 2667 سایت در امروز: 94774 اين صفحه امروز: 28