دومین نظرسنجی اتوماسیونی در واحد تغذیه، پیرامون عملکرد این واحد در ترم جاری برگزار شد.
مدیر امور دانشجویی و فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار وب دا در آبادان، اظهار کرد: دومین نظرسنجی اتوماسیونی در واحد تغذیه با هدف ارزیابی میزان رضایت مندی دانشجویان از خدمات ارائه شده در ترم جاری در حال برگزاری می باشد.
سید عابدین حسینی با اشاره به قرارگیری واحد تغذیه معاونت آموزشی تحقیقات و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی آبادان در زمره برترین واحدهای تغذیه در سطح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: در این نظر سنجی علاوه بر سوالاتی در مورد کیفیت و کمیت غذای دانشجویی، سوالاتی در خصوص میوه و لبنیات توزیع شده همراه غذا، چند منویی بودن غذاها و همچنین عملکرد پرسنل واحد تغذیه مطرح شده است.
وی در پایان در پاسخ به زمان اعلام نتایج این نظرسنجی گفت: نتایج نظرسنجی روز چهاردهم تیرماه پس از جمع بندی، اعلام خواهد شد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110070920 تعداد بازديد زيرپورتال: 788769 اين زيرپورتال امروز: 2521 سایت در امروز: 90510 اين صفحه امروز: 26