فرماندار ویژه آبادان برای رسیدن به شرایط پایدار سلامتی و انجام تست های تشخیصی در بیمارستان نفت آبادان بستری شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی بهداشت ودرمان صنعت نفت آبادان - دکتر سید زین العابدین موسوی فرماندار ویژه آبادان که در حال انجام کار و سخنرانی دچار افزایش فشارخون و درد ناحیه قفسه سینه شده بود، جهت بررسی و بهبود شرایط سلامتی، در بخش ویژه قلب بیمارستان نفت آبادان بستری و توسط دکتر مریم باقری متخصص قلب و سایر متخصصین مرکز مورد معاینه و بررسی قرار گرفت. در حال حاضر خوشبختانه حال عمومی فرماندار ویژه آبادان مساعد و پایدار است و جهت انجام آزمایشات و تست های تشخیصی بیشتر و تا حصول پایداری کامل شرایط سلامتی در بیمارستان نفت آبادان تحت نظر خواهد بود. در این مدت دکتر نصراله حسونی بحرینی رییس بهداشت و درمان صنعت نفت آبادان، دکتر محمدرضا بستانی معاون درمان و دارو، دکتر شکراله سلمانزاده رییس دانشکده علوم پزشکی و دکتر هوشان شریعتی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان از ایشان عیادت کردند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110048162 تعداد بازديد زيرپورتال: 817642 اين زيرپورتال امروز: 115 سایت در امروز: 67752 اين صفحه امروز: 25