🔹 پیش ظهر امروز دکتر هوشان شریعتی؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور در بیمارستان ۱۷شهریور آبادان از همراهی و همکاری دکتر عبدی زاده؛ رئیس بیمارستان و مدیران ستادی وی در موضوع مدیریت بیماری کرونا که در ایام شیوع این بیماری بعنوان یکی از بیمارستانهای معین در کنترل و مبارزه با آن نقش بسزایی داشتند، تقدیر کرد.

یکی دیگر از بیمارستانهای معین که در این ایام همراه با بیمارستانهای تابعه دانشکده علوم پزشکی آبادان در این مسیر پر التهاب و سخت همگام بودند، تیم مدیریتی و درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) شرکت پالایش نفت آبادان بود که در روزهای آینده نیز از این عزیزان تقدیر شایسته خواهد شد.

در این برنامه علاوه بر معاون درمان، آقایان سعیدی؛ سرپرست اداره بازرسی و بغلانی؛ مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی این معاونت نیز حضور داشتند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 110143931 تعداد بازديد زيرپورتال: 817913 اين زيرپورتال امروز: 386 سایت در امروز: 163521 اين صفحه امروز: 102