منو اشيا عمودي
منو
منوی فوتر
ورود

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان، دکتر سعید نمکی؛ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور در سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور در مراسمی ویژه در سازمان منطقه آزاد اروند، از ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه خبر داد.

در همین خصوص دکتر جلیل مختار؛ نماینده مردم شریف آبادان در مجلس شورای اسلامی و دکتر شکرالله سلمان‌زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان ضمن تبریک این موفقیت و دستاورد بزرگ، در بین سخنان خود از زحمات و تلاش‌های دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری این دانشگاه تقدیر ویژه نموده و فعالیت‌های بی‌وقفه اعضای هیأت علمی و کارکنان این معاونت را مورد قدردانی قرار دادند.

شایان ذکر است دکتر مبارک و برخی از مدیران و اعضای هیأت علمی این دانشگاه نیز در این مراسم حضور داشتند.