منو اشيا عمودي
ورود
1400/3/5 چهارشنبه
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان به مناسبت ارتقای این مجموعه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان به مناسبت ارتقای این مجموعه به دانشگاه پیامی را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر شکرالله سلمان‌زاده آمده است: در سالروز حماسه فتح خرمشهر ، فتحی دیگر رقم خورد و با یاری خداوند منان ثمره سالها تلاش مجدانه مجموعه دانشکده نوپای علوم پزشکی آبادان به بار نشست و این دانشکده جایگاهی را که شایستگی آن را داشت به دست آورد.

قطعا این مهم بدون تلاش خستگی‌ناپذیر همه کارکنان، اعضای هیئت علمی، معاونین و مدیران ستادی بالاخص پی‌گیری‌های جهادگونه معاون محترم آموزشی سرکار خانم دکتر مبارک و تیم پرتلاش ایشان محقق نمی‌شد.

بنده به عنوان عضو کوچکی از خانواده دانشگاه علوم پزشکی آبادان خداوند سبحان را به خاطر کسب این موفقیت بزرگ شاکرم و به پاس تلاش‌های بی‌وقفه همه عزیزانم در این مجموعه در نیل به موفقیت یادشده در برابرتان سر تعظیم فرود می‌آورم و از همه شما صمیمانه قدردانی می‌نمایم.
كلمات كليدي : ارتقای دانشگاه