1402/2/30 شنبه
اجرای طرح حمایتی بینایی‌سنجی از دانش‌آموزان بی بضاعت آبادان
رئیس مرکز بهداشت آبادان از آغاز طرح بینایی‌‍سنجی از دانش آموزان بی‌بضاعت این شهرستان با همکاری سازمان منطقه آزاد اروند خبرداد.

جعفر ربیحاوی در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان گفت: این طرح از ابتدای اردیبهشت و با همکاری واحد مدارس مرکز بهداشت، سازمان منطقه آزاد اروند ، واحد تندرستی آموزش و پرورش و کلینیک تخصصی بیمارستان‌های شهید بهشتی و طالقانی در حال اجرا است.

رئیس مرکز بهداشت آبادان گفت: این برنامه برای گروه سنی ۵ تا ۱۷ سال اجرا می‌شود و دانش‌آموزان ضمن معاینه چشم از لحاظ سطح بینایی از نظر انحراف چشم و تنبلی نیز غربالگری می‌شوند و در صورت نیاز به یک مرکز بینایی‌سنجی، به منظور دریافت عینک ارجاع داده خواهند شد.

ربیحاوی ضمن بیان اینکه تاکنون ۱۲۰ دانش‌آموز  بی‌بضاعت در این طرح عینک دریافت کرده‌اند افزود: دانش‌آموزان بی‌بضاعت در صورت نیاز به خدمات عینک تا سقف یک میلیون تومان از طرف سازمان منطقه آزاد کمک هزینه خرید عینک دریافت می‌کنند.

رئیس مرکز بهداشت خاطر نشان کرد: این طرح تا پایان اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 108985388 تعداد بازديد زيرپورتال: 2781860 اين زيرپورتال امروز: 355 سایت در امروز: 306 اين صفحه امروز: 1