در این برنامه کسب شناخت دقیق از ویژگی های استعدادی، توانایی و ظرفیت ها، سنجش سلامت جسمانی و روانی و مشکلاتی که ممکن است در طول دوران تحصیلی دانش آموزان با آن مواجه شوند توسط پزشک و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت مورد ارزیابی قرار می گیرد.
 والدین محترم همراه با فرزندان خود ابتدا باید به سه مرکز یادگیری شهید کارکوب زاده( ایستگاه ۸ - روبروی ترمینال)، شهید برتینا (روبروی ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان آبادان) و مدرسه پروین اعتصامی واقع در کوی بهار- ایستگاه ۱۱ خط وسط در شهر و مدرسه آمنه در روستای منیوحی مراجعه سپس با به همراه داشتن شناسنامه به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت ، پایگاه و یا خانه بهداشت محل سکونت خود مراجعه و خدمات ذکر شده را دریافت نمایند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109154337 تعداد بازديد زيرپورتال: 2785382 اين زيرپورتال امروز: 3546 سایت در امروز: 169255 اين صفحه امروز: 50