چه فرخنده است سالی که بهار طبیعت و بهار قرآنش تقارن دارد، این دگرگونی شگرف طبیعت فرصتی است برای اندیشیدن انسان به عظمت کبریایی خالق هستی، نو شدن و تجدید حیات تا خویشتن خویش را از نسیان و غفلت رهایی بخشیم.
اینجانب عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به جامعه دانشگاه علوم پزشکی آبادان که در جهت حفظ سلامت جامعه  تلاش می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
از همراهی و پشتیبانی های مستمر و دلگرم کننده کلیه همکاران تلاشگر در بخش‌ها و واحدهای مختلف مرکز بهداشت شهرستان آبادان که از هیچ تلاشی در جهت سلامتی و آرامش همهشریان عزیزمان دریغ نکردند قدردانی و تشکر می‌کنم. امید است به یاری خداوند سبحان، سال جدید همانند گذشته در تحقق چشم‌انداز رسالت و ماموریت‌های این مرکز کوشا باشیم.

مهندس جعفر ربیحاوی
رئیس مرکز بهداشت شهرستان آبادان

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109153175 تعداد بازديد زيرپورتال: 2785333 اين زيرپورتال امروز: 3497 سایت در امروز: 168093 اين صفحه امروز: 48