معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از آغاز واکسیناسیون فلج اطفال برای نزدیک به 37هزار کودک در محدوده فعالیت این دانشکده از روز پنجم بهمن ماه خبر داد.

دکتر آرش یلالی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: این طرح تا پایان سال به مدت نزدیک به 2ماه ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: در این طرح کودکان آبادان، خرمشهر و شادگان که متولد یکم فروردین سال 1395 تا متولدین یکم مهر 1397 هستند، واکسینه می‌شوند.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان تاکید کرد: برای دریافت این واکسن تزریقی، خانواده‌ها به همراه فرزندان خود به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه بهداشت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی مراجعه کنند.

وی بیان کرد: برای واکسینه شدن کودکان یادشده در این طرح هیچگونه مراجعه حضوری به منازل صورت نمی‌گیرد و شهروندان مراقب سواستفاده‌های احتمالی در این خصوص باشند.