1398/10/3 سه‌شنبه
تفاهم نامه پژوهشی بین دانشکده علوم پزشکی آبادان و انستیتو غربالگری سرطان ایران
بین دانشکده علوم پزشکی آبادان و انستیتو غربالگری سرطان ایران تفاهم نامه پژوهشی صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وبدا از آبادان گفت: در آذرماه سال جاری و به دعوت دکتر کاظم زنده‌دل؛ قائم مقام و معاون پژوهشی پژوهشکده سرطان انستیتو کانسر ایران و مسول برنامه ثبت سرطان بالینی پستان، تفاهم نامه پژوهشی بین دانشکده علوم پزشکی آبادان و انستیتو غربالگری سرطان ایران صورت پذیرفت.

گفتنی است از سال 1394 برنامه ثبت سرطان بالینی پستان بر اساس الگوها و استانداردهای بین‌المللی در مرکز تحقیقات سرطان انستیتو کانسر ایران پایه‌ریزی و تا سال 1397 اطلاعات بالینی بیماران سرطان‌های پستان در این مرکز جمع‌آوری شده است.