1398/10/2 دوشنبه
ثبت آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشکده علوم پزشکی آبادان در شبکه آزمایشگاهی دفتر ریاست جمهوری
آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشکده علوم پزشکی آبادان در شبکه آزمایشگاهی دفتر ریاست جمهوری ثبت شد.

روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، به تایید رضا اسدی؛ مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری دفتر ریاست جمهوری، آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشکده علوم پزشکی آبادان در این شبکه ثبت شد.
دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی گفت: زیرساخت‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی مناسب و لازم در این مجموعه فراهم می‌باشد.

گفتنی است حسب دستور دکتر سورنا ستاری؛ معاون وقت علمی و فناوری رئیس جمهور، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور در حوزه‌های مختلف فناوری‌های پیشرفته و راهبردی، ایجاد شده است.