منو اشيا عمودي
منو
منوی فوتر
ورود

کارشناس مسئول اعتباربخشی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان ازآغاز فرآیند اعتباربخشی بیمارستانهای حوزه دانشکده علوم پزشکی آبادان باحضور ارزیابان ارشد کشوری جهت راستی آزمایی در روزهای آینده خبر داد . این فرآیند بدنبال انجام ارزیابی جامع اعتبار بخشی در ماههای پایانی سال گذشته و جهت حصول اطمینان از استمرار استقرار استانداردهای اعتبار بخشی و راستی آزمایی امتیازات مکتسبه توسط بیمارستانها براساس دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  انجام خواهد شد.
لازم به ذکر است ارزیابی‌های اعتباربخشی صرفا در دامنه خدمات پزشکی و پرستاری صورت نمی‌گیرد، بلکه نظام اعتباربخشی مدلی فراگیر بوده و شامل تمامی خدمات تخصصی مورد نیاز بیماران است.  بهره مندی بیماران از خدمات تخصصی تغذیه و رژیم درمانی ، سلامت محیط کار و صیانت از سلامت کارکنان با استفاده از نیروهای متخصص و دانش آموخته بهداشت حرفه‌ای ، توجه به مفاهیم مدیریت بهینه منابع، بیمار محوری، اخلاق بالینی و در نهایت مراقبت و درمان ایمن، به موقع و اثربخش از مهمترین حوزه های نسل فعلی اعتبار بخشی است  و بیشترین وزن برای سنجه‌ها مرتبط با مدیریت راهبردی و ارتباط با بیماران و مدیریت ایمنی است که هزینه‌ای را هم متوجه بیمارستان نمی‌کند،  اما نیازمند رهبری و مدیریت اثربخش است.  بررسی عملکرد گروه های تخصصی  توانبخشی، داروسازی بالینی، مددکاری اجتماعی، تغذیه، بهداشت محیط ، گروه‌های پاراکلینیک و سایر حوزه های تخصصی فعال در بیمارستانها در محورهای مختلف اعتبار بخشی  انجام می پذیرد.