سه‌شنبه 30 دی 1399
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :

1397/6/3 شنبه

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده .

صبح امروز جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده با حضور کلیه کارکنان این مدیریت برگزار شد..

جناب آقای امیر نیک اختر مدیر محترم امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم به کارکنان جدید این مدیریت، خواستار تقویت روحیه همدلی و هماهنگی میان کلیه کارکنان شد.
ایشان در ادامه بر لزوم مستندسازی و بایگانی دقیق اسناد ادارات مختلف این مدیریت تاکید و از کلیه کارکنان خواست تا پایان هفته گزارش قابل قبولی در این زمینه ارائه نمایند.
در ادامه جلسه نیز آقای میلاد حسین زاده جانشین محترم مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی نیز در خصوص رفع نقاط ضعف موجود با استفاده از روحیه همدلی و هماهنگی میان کارکنان این مدیریت تاکید کرد.
همچنین در پایان جلسه اعضا به بحث و تبادل نظر در خصوص موارد عنوان شده در جلسه پرداختند.