معرفی انواع غذاهای اسیدی و قلیایی.
غذاهای قلیایی و اسیدی کدامند؟ اسیدی و قلیایی شدن خون چه تاثیری در بدن دارد؟ بسیاری از مشکلات جسمی و بیماریها، میتواند در نتیجه مصرف غذاهای اسیدی ایجاد شود.
امروزه متاسفانه به علت مدرنیزه شدنِ سبک زندگی و مصرف کمتر غذاهای قلیایی محیط داخلی بدنمان اسیدیتر از گذشته شده است و بیشتر از غذاهای نامناسب استفاده میکنیم. در این مطلب همه چیز درباره بدن اسیدی و قلیایی و انواع غذاهای قلیایی و اسیدی، مثل این مورد که برنج اسیدی است یا قلیایی خواهیم گفت.
چه مقدار مواد غذایی قلیایی بخوریم؟
شما برای حفظ سلامتی نیاز دارید تا حداقل ۶۰ درصد مواد غذایی مصرفیتان غذاهای قلیایی باشد؛ برای این کار نیاز به مصرف مقدار زیادی میوه و بهخصوص سبزیجات (قلیایی کننده) برای متعادلسازی پروتئین مصرفی (اسیدی کننده) خواهید داشت.
باید از مصرف شکر و غذاهای فرآوریشده خودداری کنید، نهتنها بهخاطر اینکه اینگونه غذاها اسیدی هستند، بلکه به این دلیل که سطح قندخون و شاخص گلیسمی را بهسرعت افزایش و وضعیت انسولین بدن را تحت فشار قرار میدهد.
همیشه بدن تلاش میکند تا به وسیله همایستایی یا هومئوستازی pH بدن را در حالت تعادل نگه دارد. این فرایند با حفظ شرایط پایدار و ثابت در محیط داخلی بهوجود میآید؛ بهعنوان مثال کلیه، غلظت یونها را ثابت نگه میدارد و سیستم گوارش و مواد غذایی را تأمین میکند.ظ
زمانیکه رژیم غذایی از نظر میزان اسیدی یا قلیایی بودن در حالت تعادل نباشد، به طور قطع به سیستمها و ارگانهای بدن فشار خواهد آمد.
داخل سلولهای بدن، داستان کاملاً متفاوت است؛ آزمایش بزاق و اوره بهترین راه برای تشخص تغییرات ناشی از اسیدی و بازی بودن رژیم غذایی است.
.
آرشیو