دوره آموزشی محلول سازی در آزمایشگاه.
کارگاه آموزشی محلول سازی توسط معاونت غذاودادرو دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد...
به گزارش روابط عمومی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان؛ کارگاه آموزشی محلول سازی امروز صبح راس ساعت 10.30برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره آموزشی، آشنایی هر چه بیشتر پرسنل آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذاودارو(شیمی-صنایع غذایی-علوم آزمایشگاهی) با اصول آماده سازی و فرآیندهای مختلف محلول سازی از قبیل انواع فرمولهای و استانداردهای ساخت محلول های مختلف شیمایی و نحوه محاسبات برای ساخت انواع محصولات می باشد. این دوره به نکات مختلفی در این جهت طبق جدیدترین استانداردهای ملی ایران جهت محلول سازی اشاره میکند.
کارگاه آموزشی مذکور توسط مهندس راضیه مالکی کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذاودارو آموزش داده شد.
در ادامه فایل دوره برای دانلود قرار میگیرد
.
.