پنجشنبه 18 آذر 1400

1400/7/10 شنبه

بازرسی مستمر از داروخانه‌های شهرستان آبادان .

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان از بازرسی از داروخانه‌های شهرستان آبادان در حوزه تحت پوشش دانشگاه خبر داد..

دکتر زینب جوانمردی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: کارشناسان اداره نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، از داروخانه های شهرستان آبادان به صورت سرزده بازرسی بعمل آوردند.

وی افزود: طی این بازرسی ها و در راستای نظارت بر نحوه ارائه خدمات دارویی، کارشناسان اداره دارو ضمن بررسی حضور فعال مسئول فنی داروخانه ها، عدم نگهداری و فروش داروهای فاقد مجوز ، اصالت و تاریخ انقضا ، شرایط نگهداری و ثبت داروها و نکات مرتبط با دستورالعمل اداره داروخانه ها را مورد ارزیابی قرار داده و بر رعایت پروتکل های بهداشتی در استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و بهداشت محیط داروخانه تاکید داشتند.

در همین راستا شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است.