یکشنبه 14 آذر 1400

1400/6/22 دوشنبه

تداوم نظارت بر داروخانه‌‌های شهرستان خرمشهر .

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان از بازرسی از داروخانه های شهرستان خرمشهر در حوزه تحت پوشش دانشگاه خبر داد..

دکتر زینب جوانمردی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: کارشناسان اداره نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل در قالب تیم بازرسی مشترک با همراهی  واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی و واحد فراورده های طبیعی ، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، از داروخانه های شهرستان خرمشهر  به صورت سرزده بازرسی بعمل آوردند.

وی افزود: طی این بازرسی ها و در راستای نظارت بر نحوه ارائه خدمات دارویی و انجام ارزشیابی مربوط به 6 ماه ابتدای سال 1400، کارشناسان اداره دارو ضمن بررسی حضور فعال مسئول فنی داروخانه ها، عدم نگهداری و فروش داروهای فاقد مجوز ، اصالت و تاریخ انقضا ، شرایط نگهداری و ثبت داروها و نکات مرتبط با دستورالعمل اداره داروخانه ها را مورد ارزیابی قرار داده و بر رعایت پروتکل های بهداشتی در استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و بهداشت محیط داروخانه تاکید داشتند.

ایشان ادامه داد:  کارشناسان واحد فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل نیز به بررسی موجودی شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه و ثبت اطلاعات مصرف کنندگان فرآورده های مذکور در سامانه HIX  و تاریخ انقضا فرآورده های گیاهی ، طبیعی و مکمل پرداختند.

همچنین کارشناسان واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی این معاونت ضمن بازرسی از  ملزومات مصرفی(ماسک، دستکش،نخ بخیه، سرنگ، ست سرم و ...) از لحاظ کیفیت، تاریخ مصرف و قیمت فروش، به بررسی فرآیند خرید این محصولات از شرکت های ثبت شده در سامانه imed تاکید کردند.