یکشنبه 14 آذر 1400

1400/6/24 چهارشنبه

تداوم نظارت بر داروخانه‌های شهرستان خرمشهر .

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان از بازرسی از داروخانه های شهرستان خرمشهر در حوزه تحت پوشش دانشگاه خبر داد...

دکتر زینب جوانمردی در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: کارشناسان اداره نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل در قالب تیم بازرسی مشترک با همراهی واحد نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، از داروخانه های شهرستان خرمشهر  به صورت سرزده بازرسی بعمل آوردند.

وی افزود: طی این بازرسی ها و در راستای نظارت بر نحوه ارائه خدمات دارویی، کارشناسان اداره دارو ضمن بررسی حضور فعال مسئول فنی داروخانه ها، عدم نگهداری و فروش داروهای فاقد مجوز ، اصالت و تاریخ انقضا ، شرایط نگهداری و ثبت داروها و نکات مرتبط با دستورالعمل اداره داروخانه ها را مورد ارزیابی قرار داده و بر رعایت پروتکل های بهداشتی در استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و بهداشت محیط داروخانه تاکید داشتند.

وی ادامه داد:  کارشناسان واحد نظارت بر موادغذایی ، آرایشی و بهداشتی نیز به بررسی نحوه توزیع شیر خشک یارانه ای پرداختند.

در همین راستا شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است.