یکشنبه 14 آذر 1400

1400/6/29 دوشنبه

تداوم نظارت بر داروخانه‌های شهرستان آبادان .

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان از بازرسی از داروخانه‌های شهرستان آبادان در حوزه تحت پوشش دانشگاه خبر داد...

دکتر زینب جوانمردی در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: کارشناسان اداره نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل در قالب تیم بازرسی مشترک با همراهی  واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی و واحد فراورده های طبیعی ، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، از داروخانه های شهرستان آبادان به صورت سرزده بازرسی بعمل آوردند.

وی افزود: طی این بازرسی ها و در راستای نظارت بر نحوه ارائه خدمات دارویی و انجام ارزشیابی مربوط به 6 ماه ابتدای سال 1400، کارشناسان اداره دارو ضمن بررسی حضور فعال مسئول فنی داروخانه ها، عدم نگهداری و فروش داروهای فاقد مجوز ، اصالت و تاریخ انقضا ، شرایط نگهداری و ثبت داروها و نکات مرتبط با دستورالعمل اداره داروخانه ها را مورد ارزیابی قرار داده و بر رعایت پروتکل های بهداشتی در استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و بهداشت محیط داروخانه تاکید داشتند.

وی ادامه داد:  کارشناسان واحد فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل نیز به بررسی موجودی شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه و ثبت اطلاعات مصرف کنندگان فرآورده های مذکور در سامانه HIX  و تاریخ انقضا فرآورده های گیاهی ، طبیعی و مکمل پرداختند.

همچنین کارشناسان واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی این معاونت ضمن بازرسی از  ملزومات مصرفی(ماسک، دستکش،نخ بخیه، سرنگ، ست سرم و ...) از لحاظ کیفیت، تاریخ مصرف و قیمت فروش، به بررسی فرآیند خرید این محصولات از شرکت های ثبت شده در سامانه imed تاکید کردند.

در همین راستا شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است