منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1400/4/25 جمعه

قابل توجه اساتید گرامی: در نظر گرفتن جواب اعتراضات دانشجویان همزمان با ثبت موقت نمرات آزمون پایان ترم،قبل از تایید نهایی .

✅ ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت اساتید گرامی، پیرو اطلاعیه قبلی اداره آموزش مبنی بر لزوم ثبت نمرات آزمون های پایان ترم در نیمسال دوم 1400-99؛ خواهشمند است اساتید گرامی قبل از تایید نهایی نمرات در سامانه هم آوا یا همزمان با ثبت موقت، جواب اعتراضات دانشجویان در شورای آموزشی مجازی در خصوص دانشجویانی که در آزمون خود در سامانه فرادید با مشکل مواجه شده اند را در نظر بگیرند. همچنین قبل از تایید نهایی بازده زمانی 72 ساعته جهت اعتراضات دانشجویان را لحاظ بفرمایند.

🔷لازم به یادآوری است جهت اطلاع از پاسخ ها و نتایج آزمون اساتید گرامی می توانند به سایت فرادید مراجعه نموده و جهت ثبت نمرات از سامانه هم آوا استفاده نمایند. یوزر پس ورود برای هر دو سامانه کد استاد و کد ملی می باشد.

نحوه دسترسی به نتایج آزمون در اطلاعیه قبلی منتشر شده است.