منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1400/4/6 یکشنبه

آزمون های پایان ترم دانشجویان در نیمسال دوم 1400-99 به صورت مجازی شروع شد.

آزمون های پایان ترم دانشجویان در نیمسال دوم 1400-99 از روز شنبه مورخ پنجم تیرماه 1400 به صورت مجازی و از طریق سامانه فرادید شروع شد.

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش، معاونت آموزشی تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان؛ آزمون های پایان ترم دانشجویان در نیمسال دوم 1400-99 از شنبه مورخ پنجم تیرماه 1400 به مدت سه هفته شروع شد. آزمون ها از طریق سامانه مجازی فرادید که مورد تایید وزارت می باشد توسط کارشناسان آموزش و ادمین های سامانه با هماهنگی با اساتید مربوطه، بارگزاری و تنظیم می گردد و دانشجویان با ورود به صفحه شخصی خود و مشاهده تمام آزمون ها در تاریخ و ساعت مشخص شده نسبت به شرکت در آزمون های خود اقدام می نمایند.لازم به ذکر است سامانه مذکور که برای اولین بار جهت آزمون های غیرحضوری مورد استفاده قرار می گیرد آیتم های مختلف و متنوعی به منظور بارگزاری و اجرای استاندارد آزمون های تستی، توضیحی و غیره را شامل می شود که بسیاری از نقاط ضعف سامانه های قبلی را پوشش می دهد..