منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1400/3/31 دوشنبه

کارگاه آموزشی سامانه برگزاری آزمون های مجازی فرادید برگزار شد.

کارگاه آموزشی سامانه مجازی فرادید در شرایط حضوری و با حضور ادمین های سامانه، کارشناسان آموزش هر رشته و مسئولین مربوطه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش، معاونت آموزشی تحقیقات و فناوری‌ دانشگاه علوم پزشکی آبادان؛ کارگاه بررسی و آموزش سامانه فرادید با حضور مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آبادان آقای مهندس جلوای، مسئول اداره آموزش خانم آل حمود، ادمین ها و کارشناسان امور آموزشی هر رشته برگزار گردید. دراین کارگاه که با راهنمایی سرکارخانم دکتر افرا عضو هیات علمی این دانشگاه و مسئول این سامانه برگزارشد، ضمن آموزش بخش های مختلف سامانه مذکور، به بحث وگفت و گو و ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص نحوه بارگزاری آزمون های پایان ترم توسط اساتید و تنظیمات مربوط  به سامانه در جهت برگزاری هر چه بهتر آزمون های پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی 1400-99 و استفاده از سامانه مذکور پرداخته شد..
فايل های مربوطه :2.jpg51.852 KB3.jpg51.775 KB