به  گزارش روابط عمومی اداره آموزش معاونت آموزشی و تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی آبادان به نقل از خانم آل حمود مسئول اداره آموزش، بنا به دستور مدیر محترم آموزش و درخواست دانشجویانی که موفق به انتخاب واحد نیمسال دوم 99-98 نشده اند، این سامانه در روز یکشنبه مورخ 27 بهمن ماه جهت انتخاب واحد دانشجویان جا مانده فعال می باشد.

لازم به ذکر است این زمان برای آخرین بار تمدید می گردد و به هیچ وجه مجدد تمدید نخواهد شد. لذا دانشجویان جا مانده از انتخاب واحد در زمان مذکور نسبت به انجام انتخاب واحد اقدام نمایند.

برای تسهیل در روند انتخاب واحد دانشجویان می توانند به کارشناسان آموزش جهت هر گونه راهنمایی مراجعه فرمایند.

تعداد بازديد اين صفحه: 419990
تعداد بازديد کنندگان سايت: 66297041 تعداد بازديد زيرپورتال: 709530 اين زيرپورتال امروز: 762 سایت در امروز: 29575 اين صفحه امروز: 278