ارائه بیش از ۲۵۰۰ خدمت دندانپزشکی در مرکزبهداشت شهرستان آبادان

1402/8/27 شنبه

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آبادان از ارائه ۲هزار و 550 خدمت دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت شهر و روستا از ابتدای سالجاری خبر داد.

جعفر ربیحاوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان گفت: هدف اصلی ما ارتقای سلامت دهان و دندان شهرستان است که از طریق برنامه‌های پیشگیرانه و مداخله‌ای انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان است و همکاری خوبی با اداره آموزش و پرورش در این زمینه داریم.

وی افزود: این خدمات شامل فیشورسیلانت، فلورایدتراپی، پالپوتومی، جرم‌گیری، ترمیم کامپوزیت، ترمیم آمالگام، کشیدن و معاینه است که به صورت رایگان یا با تعرفه دولتی ارائه می‌شوند.

رئیس مرکز بهداشت آبادان اضافه کرد: مراکز خدمات جامع سلامت شهری امام رضا(ع) در منطقه سلیج و الغدیر در دهکده بریم و همچنین مراکز روستایی والفجر اروندکنار، قدس چوئبده، ولیعصر کوت شنوف، خضر نبی(ع) و شهید رجایی شلحه از جمله مراکزی هستند که در همه روز‌های هفته نسبت به پذیرش بیماران و ارائه خدمات دندانپزشکی اقدام می‌کنند.

كلمات كليدي :خدمت دندانپزشکیمرکزبهداشت شهرستان آبادانسلامت دهان و دندان دانش‌آموزان
تعداد بازديد پورتال: 14439488
آخرين ويرايش صفحه