قدردانی از فعالان مشارکت‌های اجتماعی در حوزه سلامت جنوب غرب خوزستان

1402/8/24 چهارشنبه

آیین قدردانی از فعالان مشارکت‌های اجتماعی در حوزه سلامت محدوده دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، این مراسم با حضور دکتر سیدمحمد محمدی، رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان و جمعی از معاونین و مدیران این دانشگاه از خیرین و مدیران عامل مؤسسات خیریه و انجمن‌های مردم‌نهاد در حوزه سلامت در محل دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در این آیین خطاب به خیرین سلامت اظهار کرد: زبان برای قدردانی از زحمات و حمایت‌های شما از حوزه سلامت و پای این کار ماندن قاصر است چرا که کمک‌های خیرین سلامت می‌تواند بار زیادی را از دوش دانشگاه علوم پزشکی بردارد.

وی افزود: اجر و پاداش اخروی کار خیر شما نزد خداوند محفوظ است و اجر و مزد دنیوی آن نیز دیدن خوشحالی بیماری است که با وجود شما از درد و رنجش کاسته می‌شود و این با هیچ چیز مادی قابل معاوضه نیست.

محمدی اضافه کرد: علاوه بر درمان بیماران یکی از موارد مهم در حوزه سلامت پرداختن به امور پیشگیری از بیماری‌هاست که امیدواریم با همکاری شما خیرین و حمایت مجموعه دانشگاه ضمن آموزش و ترویج فرهنگ سلامت برای کاهش بار بیماریها، با تهیه بانک اطلاعاتی از نیازها در بخشهای مختلف حوزه سلامت و متمرکز کردن فعالیت خیرین بتوانیم گام‌های موثرتری در این زمینه برداریم.

در ابتدای این مراسم خیرین حاضر  ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده طی یکسال گذشته در حوزه‌ سلامت به بیان برخی از مسائل و مشکلات این حوزه پرداختند.

در پایان آیین یادشده با اهدای لوح سپاس و هدیه به فعالان مشارکت‌های اجتماعی از تلاش و حمایت آنان در حوزه سلامت قدردانی شد.

كلمات كليدي :فعالان مشارکت‌های اجتماعیحوزه سلامت جنوب غرب خوزستاندانشگاه علوم پزشکی آبادان
تعداد بازديد پورتال: 14440053
آخرين ويرايش صفحه