تجمع اهالی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

1402/8/22 دوشنبه

تجمع اهالی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان همزمان با سراسر کشور این تجمع اعتراضی با حضور معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آبادان با رعایت ادامه خدمات درمانی به بیماران و مراجعین در محل بیمارستان شهید بهشتی این شهرستان صورت گرفت.

در این آیین حجت‌الاسلام والمسلین غبیشاوی، امام جمعه آبادان اظهار کرد: امروز عزیزان ما در دانشگاه علوم پزشکی آبادان جمع شدند تا اظهار انزجار و برایئت خودشان را از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کنند.

وی اضافه کرد: در حالی که می‌بینیم بیمارستان غزه با کمبود شدید تجهیزات درمانی مواجه است موشک‌های رژیم غاصب مدام بر سر بیماران و پرسنل این مجموعه فرو می‌ریزد.

امام جمعه آبادان ادامه داد: کادر درمان زحمتکش و انقلابی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با این تجمع نشان دادند که بی در مقابل این جنایات بی‌تفاوت نیستند و اگر راه باز باشد قطعا در کنار برادران و خواهران خودشان در غزه خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: ان‌شاالله پیروزی محور مقاوت قطعی و شکست و اضمحلال صهیونیست و حامیانش نیز نزدیک خواهد بود.

كلمات كليدي :محکومیت جنایات رژیم صهیونیستیتجمع اعتراضیبیمارستان شهید بهشتیحجت‌الاسلام والمسلین غبیشاوی
تعداد بازديد پورتال: 14439836
آخرين ويرايش صفحه