برقراری ۹۰هزار تماس امدادخواهی با اورژانس ۱۱۵ جنوب غرب خوزستان

1402/8/16 سه‌شنبه

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث آبادان از برقراری ۹۰ هزار و ۴۰۸ تماس امدادخواهی در مدت ۷ ماه با اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی آبادان و انجام بیش از ۱۸ هزار ماموریت خبر داد.

دکتر افشین دریانبرد صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا اظهار کرد: از یکم فروردین ماه ۱۴۰۲ تا پایان ۳۰ مهرماه سال جاری، ۹۰ هزار و ۴۰۸ تماس امدادخواهی با اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی آبادان برقرار شد و از این تعداد تماس کارشناسان و تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به ۱۸ هزار ۶۲۸ ماموریت امدادرسانی اعزام شدند.

وی افزود: از این مجموع، ۱۳ هزار و ۴۱۳ مورد حوادث غیرترافیکی و ۵ هزار ۲۱۵مورد حوادث ترافیکی بوده است.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: تعداد کل ماموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی ۳ شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱، به مقدار 4درصد افزایش یافته است.

كلمات كليدي :برقراری ۹۰هزار تماس امدادخواهیاورژانس ۱۱۵ جنوب غرب خوزستاندکتر افشین دریانبرد
تعداد بازديد پورتال: 14440511
آخرين ويرايش صفحه