پلمپ یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در آبادان

1402/8/16 سه‌شنبه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان از پلمپ یک مرکز غیر مجاز ارائه خدمات زیبایی در آبادان خبر داد.

دکتر سید محمد صالحی بهبهانی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: با تلاش و پیگیری نامحسوس کارشناسان اداره نظارت بر درمان این معاونت یک مرکز غیرمجاز که به ارائه خدمات پوست و زیبایی و دخالت افراد فاقد صلاحیت علمی در امور درمان مبادرت داشت شناسایی شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: این مرکز غیرمجاز پس از طی مراحل قانونی با دستور مقام قضائی و با حضور نماینده اداره اماکن نیروی انتظامی شهرستان آبادان و امور حقوقی دانشگاه پلمپ و مباشرین آن نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

كلمات كليدي :پلمپ یک مرکز غیر مجاز خدمات زیباییدکتر سید محمد صالحی بهبهانیخدمات پوست و زیباییاداره نظارت بر درمان
تعداد بازديد پورتال: 14439848
آخرين ويرايش صفحه