پلمپ یک مرکز غیر مجاز دندانپزشکی در اروندکنار

1402/8/8 دوشنبه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان از پلمپ یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات دندانپزشکی در اروندکنار خبر داد.

دکتر سید محمد صالحی بهبهانی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: با تلاش و پیگیری نامحسوس کارشناسان اداره نظارت بر درمان این معاونت یک مرکز غیرمجاز در اروندکنار که خدمات دندانپزشکی انجام می‌داد شناسایی شد.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی آبادان گفت: این مرکز غیرمجاز پس از طی مراحل قانونی با دستور مقام قضایی و با حضور نماینده اداره اماکن، نیروی انتظامی اروندکنار و کارشناس امور حقوقی دانشگاه پلمپ شد.

وی ادامه داد: تمامی تجهیزات مربوط به مرکز یادشده صورتجلسه و مباشرین این امر نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

كلمات كليدي :پلمپ یک مرکز غیر مجاز دندانپزشکی در اروندکناردکتر سید محمد صالحی بهبهانیخدمات دندانپزشکی
تعداد بازديد پورتال: 14440393
آخرين ويرايش صفحه