درخشش اورژانس پیش بیمارستانی آبادان در المپیاد علمی مهارتی جنوب غرب کشور

1402/8/7 یکشنبه

تیم المپیاد علمی ،مهارتی و آمادگی جسمانی فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در رقابت با شش دانشگاه علوم پزشکی کلان منطقه جنوب غرب کشور دو سهمیه ورود به مرحله‌ی کشوری کسب کرد.

دکتر افشین دریانبرد سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وب دا اظهار کرد: المپیاد مقدماتی علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی کشور جهت انتخاب افراد برتر و راه یابی منتخبین به مرحله کشوری المپیاد، ششم آبان 1402 به مدت یک روز با حضور دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی اهواز، آبادان، دزفول، شوشتر، بهبهان و خرم‌آباد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و حضور داوران کشوری در چهار رشته برگزار گردید.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد : این رقابت با حضور ۶۰ نفر از پرسنل اورژانس استان‌های خوزستان و لرستان بصورت تئوری و عملی برگزار شد که در نهایت ۱۲ نفر از افراد برگزیده ،در مرحله نهایی کشوری ، آذرماه سال جاری در مشهد شرکت خواهند کرد.
دکتر دریانبرد افزود: تیم المپیاد علمی و مهارتی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان با کسب دو مقام در دو رشته از بین چهار رشته المپیاد برگ زرینی بر افتخارات دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود.
وی در پایان اضافه کرد : در این رقابت مینا آقاجری کارشناس واحد دیسپچ در قسمت تریاژ تلفنی و حمید عباسی کارشناس فوریت های پزشکی در قسمت موتورلانس مقام آوردند و به مرحله رقابت های نهایی کشوری راه یافتند.
كلمات كليدي :درخشش اورژانس پیش بیمارستانی آبادانالمپیاد علمی مهارتی جنوب غرب کشوراورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث
تعداد بازديد پورتال: 14440623
آخرين ويرايش صفحه