هشدار جدی در مورد شروع پیک ششم ۲برابر شدن موارد بستری کرونایی در جنوب غرب خوزستان

1400/10/15 چهارشنبه

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از ۲برابر شدن موارد بستری بیماران کرونایی در ۲روز گذشته در محدوده فعالیت این دانشگاه خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از  ۲برابر شدن موارد بستری بیماران کرونایی در ۲روز گذشته در محدوده فعالیت این دانشگاه خبر داد.
دکتر شکراله سلمان‌زاده پیش از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار کرد: با توجه به مشاهده سویه امیکرون و افزایش تعداد بستری در منطقه، خطر ورود به پیک ششم کرونا در منطقه احساس می‌شود.
وی اضافه کرد: اگر استفاده از ماسک در بیرون از منزل و عدم برگزاری مراسم جدی گرفته نشود پیک سهمگینی در روزهای آینده در پیش خواهد بود.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان اضافه کرد: افرادی که دوزهای دوم و سوم واکسن را تزریق نکرده‌اند هر چه سریعتر در این خصوص اقدام کنند.
وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳ مورد مثبت قطعی مبتلا به کووید ۱۹ گزارش شده است. ( آبادان ۲ نفر و خرمشهر یک نفر) از این تعداد، ۲ نفر به صورت سرپایی(آبادان ۲ نفر سرپایی) هستند.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: طی روز گذشته ۸ نفر بستری داشتیم و ۵ نفر نیز بهبود و از بیمارستان ترخیص شده اند و خوشبختانه مورد فوتی نداشتیم بنابراین در حال حاضر کل موارد مثبت بستری در بیمارستان های ما ۱۹ نفر است.
سلمان زاده اضافه کرد: تعداد کل موارد مراجعه سرپایی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی آبادان از ابتدای اپیدمی تا کنون ۳۴۰۵۰۱ مورد بوده که از این تعداد ۱۷۹۸۰ نفر بستری و ۱۴۸۷۲ نفر نیز پس از دریافت خدمات و بهبودی از بیمارستانها مرخص شده‌اند.
تم سایت
تیره روشن