بزرگداشت سالگرد عروج سردار دل‌ها در دانشگاه علوم پزشکی آبادان

1400/10/13 دوشنبه

مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سرداران مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در این آیین اظهار کرد: 2سال از شهادت حاج قاسم عزیز ما می‌گذرد ولی جبهه مقاومت در سراسر دنیا هنوز در حزن و اندوه این اتفاق است.

وی اضافه کرد: حاج قاسم یک شخص نبود و یک مکتب و یک سیره بود، تا زمانیکه اشرار در اقصی‌نقاط دنیا حضور دارند قطعا مکتب سردار سلیمانی نیز پابرجا می‌ماند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان ادامه داد: استکبار فکر می‌کرد که با ترور یک شخص می‌تواند این مسیر را قطع کند ولی کاملا در اشتباه بوده است و بعدها خواهد فهمید که مسیر حاج قاسم تا قطع شدن کامل دست فتنه در سراسر تاریخ، ادامه خواهد داشت.

گفتنی است این مراسم با رعایت ضوابط بهداشتی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین غبیشاوی و  سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین فریحی پیگیری شد.

اجرای گروه تواشیح و مداحی حاج پرویز خردمند از دیگر بخش‌های این بزرگداشت بود.

در آیین یادشده جمعی از معاونان، مدیران، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آبادان حضور داشتند.

تم سایت
تیره روشن