انتخاب دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته کشوری

1400/10/12 یکشنبه

دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی آبادان از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان پژوهشگر برجسته کشوری انتخاب شد.

دکتر سارا مبارک، معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وبدا گفت: علیرضا بالیزاده کرمی، دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، به عنوان پژوهشگر برجسته کشوری انتخاب شد.

وی اظهار کرد: به استناد دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت‌های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر آئین‌نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان، این دانشجوی دکتری حرفه‌ای، در کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کسب 78 امتیاز پژوهشی به عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته کشوری شناخته شد.

این معاون دانشگاه علوم پزشکی آبادان، علاقه‌مندی دانشجویان به امور پژوهشی و تعامل خوب اساتید پژوهشگر با دانشجویان پژوهشگر و آشنایی با آیین‌نامه موجود از طریق امور پژوهشی و همچنین کمیته تحقیقات تحقیقات دانشجویی را نتیجه این موفقیت ارزنده دانست.

تم سایت
تیره روشن