دانشگاه علوم پزشکی آبادان حامی کنگره جهانی یوسرن شد

1400/7/25 یکشنبه

معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان از انتخاب این دانشگاه به عنوان حامی کنگره جهانی یوسرن برای دومین بار خبر داد.

دکتر سارا مبارک در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان بیان نمود: دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عنوان یکی از حامیان اصلی ششمین کنگره جهانی یوسرن که در کشور ترکیه برگزار خواهد شد، انتخاب شده است.

وی گفت: ششمین کنگره جهانی یوسرن در تاریخ 15 الی 22 آبان‌ماه مقارن با 6 الی 13 نوامبر به صورت مجازی برگزار خواهد شد و  دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عنوان یکی از حامیان اصلی این کنگره میزبان دانشگاه‌ها، مراکز علمی، دانشمندان و پژوهشگران در سراسر دنیا خواهد بود.

دکتر مبارک افزود: دانشگاه علوم پزشکی آبادان سال گذشته نیز یکی از حامیان و میزبانان اصلی پنجمین کنگره جهانی یوسرن بود و علاوه بر مراتب علمی، در این کنگره به‌طور ویژه‌ای به معرفی آبادان و تاریخچه شهرهای تحت پوشش در سطح جهانی پرداخت.

تم سایت
تیره روشن