فرشته عجول خرمشهری در خانه چشم به جهان گشود

1400/7/24 شنبه

رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: با کمک فوریت‌های پزشکی 115، مادر باردار خرمشهری با موفقیت در خانه فرزند خود را به دنیا آورد.

دکتر سید نادر نقیبی رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: پنج شنبه  ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰ ساعت ۲۳.۳۶، پس از دریافت تماس تلفنی مبنی بر درخواست کمک برای مادر باردار در کوی آریا شهرستان خرمشهر، بلافاصله مرکز ارتباطات اورژانس 115 از نزدیکترین پایگاه یک دستگاه آمبولانس را به محل فوریت اعزام کرد.
او گفت: تیم امدادی پایگاه اورژانس 115 کوتشیخ در کمترین زمان ممکن خود را به محل رساند و پس از حضور بر بالین مادر باردار و مشاهده علایم زایمان قریب‌الوقع، کارشناسان به کمک مادر باردار  آمده و بستر را برای زایمان در منزل فراهم کردند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: با اقدام به موقع و مناسب کارشناسان فوریت های پزشکی و با کمک و مشاوره پزشک مستقر در واحد دیسپچ، مادر باردار به صورت طبیعی و موفقیت آمیز فرزند ششم خود را درخانه به دنیا آورد.
دکتر نقیبی بیان کرد: مادر و نوزاد دختر پس از دریافت خدمات اولیه درمانی و حمایتی توسط  فوریت های پزشکی، با آمبولانس اورژانس 115 برای تکمیل روند مراقبت‌های درمانی به بیمارستان منتقل شده و با حال عمومی کاملا مطلوب تحویل زایشگاه شدند.
کارشناسان فوریت.های پزشکی در این ماموریت موفق آقایان سعید خبازان و حامد رئیسی از پایگاه اورژانس کوتشیخ بودند.
تم سایت
تیره روشن